Trouwrijden op Trouwmotor

Trouwrijden

voor die allemooiste dag
95,- per uur
  • minimaal 2 uur
  • incl. bestuurder
  •  
Popular

N.B. Genoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW en voor binnen een straal van 40 km rond Leeuwarden. Daarbuiten kost elke km meer € 0,50 extra.

Motorrijden is jullie passie, in elke vorm.

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Op deze bijzondere dag willen jullie alles tot in de puntjes verzorgd hebben. Eén van de belangrijkste dingen is het vervoer naar de locatie; de plek waar jullie elkaar het ja-woord gaan geven. Ook de locatie waar de trouwfoto’s worden gemaakt is erg belangrijk.

Wij kunnen jullie trouwvervoer en trouwdag zeer exclusief maken met één van onze motoren. Onze exclusieve romantische oldtimer, de BMW R60 (1967) met Steib zijspan, is een pronkstuk! Deze BMW-klassieker heeft naast de geweldig mooie uitstraling een royale zit voor jou als bruid. Achter de chauffeur is een aparte zitplaats voor de bruidegom.

Jullie kunnen ook kiezen voor onze exclusieve en stoere bike…, de Harley Davidson Softail, met brede zijspan, welke ook zeer zeker een speciale aanvulling zal zijn op deze bijzondere dag …. Jullie trouwdag!

Kortom: wat jullie ook kiezen, wij zullen er alles aan doen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken.

N.B. Genoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW en bestuurder. Transportkosten vanaf Heerenveen naar het start-adres vice versa bedragen € 0,50/km.

Informatie / boeking aanvragen