'Doe een wens' Motortocht

Laat een oeroude wens in vervulling gaan en stuur jullie lieveling op pad in de motor met zijspan.

N.B. Genoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW en voor binnen een straal van 40 km rond Leeuwarden. Daarbuiten kost elke km meer € 0,50 extra.

Doe een wens

wou ik altijd nog 's doen
95,- per uur
  • minimaal 2 uur
  • incl. bestuurder
  •  
bucket list

Wacht niet op bijzondere momenten... maak ze waar!

Elke motordroomwens kan in vervulling gaan. Een dierbare met een ziekte, handicap of beperking kan veel impact hebben op het dagelijks leven. Niet alleen bij ouderen; ook bij jongeren en bij kinderen. Met onze unieke motoren-combinaties kan iedere motorwens in vervulling gaan ….

Zittend naast de chauffeur in een zijspan, of achterop de motor, kan iedereen het ultieme motorgevoel beleven. Een droomrit door de prachtige bossen…, een bezoek aan een familielid…., het ouderlijk huis of het geboortedorp …. Wat uw wens ook is, wij zullen er alles aan doen om deze extra glans te geven!

Onze schitterende oldtimer, de BMW R60 (1967) met een classic Steib zijspan, is een brok nostalgie… Een echte eyecatcher! 
De stoere Harley Davidson Softail met het authentieke Harley geluid is exclusief gestyled en is uitgevoerd met een ruime zijspan combinatie, waardoor een comfortabele veilige extra zitplaats ontstaat.

Mocht u door ziekte, handicap of een beperking twijfelen aan de mogelijkheden: wij hebben verpleegkundige begeleiding en kennis in huis.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen en adviseren u graag!

N.B. Genoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW en bestuurder. Transportkosten vanaf Heerenveen naar het start-adres vice versa bedragen € 0,50/km.

Informatie / boeking aanvragen