Arrangementen

Veel likes met onze bikes!

Friese Elfsteden-motortocht

Denk je Fryslân … dán denk je Elfsteden

Wij bieden een schitterend Elfsteden-arrangement aan. Met onze Harley Davidson Softail, achterop de motor of in het zijspan, rijden we langs de beroemde Friese Elfsteden. U zult verrast worden door het schitterende Friese landschap de bosrijke gebieden, romantische dorpen, de meren, maar ook de Waddenzee komt voorbij… Kortom een motortocht waar u de sfeer van onze provincie optimaal zult beleven.

(230km | 6 tot 7 uur)

 

Van huis opgehaald worden voor een motorrit in de zijspan.

De zestien dorpen-motortocht

Deze motortocht is uniek en zeker de moeite waard. Hier rijden we door de prachtige bossen van Beetsterzwaag en ook het bekende watersportdorp Terhorne ligt aan de route…

(75/100 km | 3 tot 4 uur)

 

Optimaal van de omgeving genieten in de zijspan.

Rondje Sneekermeer ...

Rondje Langweerderwielen
Langs de Friese meren maakt u kennis met de Friese watersport-cultuur. Er liggen veel gezellige dorpjes aan deze fantastische routes.

(50/60km | 2 tot 3 uur)

 

Zien en gezien worden in de met onze prachtige zijspanmotoren.

Verrassingsmotortocht

Deze motortocht is speciaal voor de mensen die niet kunnen kiezen…. Tijdsduur motorrit is 2, 3 of 4 uren. Prijs per uur is € 95,=
Bij alle tochten is er voldoende gelegenheid om onderweg te genieten van een hapje of drankje, hetzij van een picknick of ergens op een terras.

In onze zijspan kun je bijna overal komen.

Motorrit Cadeau

Onze arrangementen zijn natuurlijk ook heel mooi om aan iemand cadeau te geven! Hiervoor kunnen we een mooie Motorrit Cadeaubon maken.